Política d’entregues

ENTREGA GARATUÏTA
Us lliurarem la vostra comanda a casa vostra comanda a dimicili amb un import de compra mínima de 15 euros.

El nostre e-commerce de proximitat sol està disponible per a compres realitzades en els municipis de: La Seu d’Urgell, Anserall, Alàs i Cerc, Montferrer i Ribera d’Urgellet. Conseqüentment el lliurament a domicili també està subjecte a aquests municipis.

Podrà rebre el seu enviament a l’adreça de lliurament que ha triat durant el procés de compra, o si ho desitja, podrà recollir-lo a la nostra agrobotiga física.

Les adreces de lliurament i facturació no tenen per què coincidir.

Per a articles especials, fabricats sota comanda, el termini de lliurament serà indicat després de realitzar la comanda.

TERMINIS DE LLIURAMENT
Els terminis de lliurament per a comandes  24-48 hores, dintre dels municipis en els que lliurem comandes

Les comandes efectuades després de les 14:00 hores no seran tramitats fins el posterior dia laborable.

Les comandes per recollir en botiga tenen un període d’entrega d’entre TRES i CINC dies laborables, depenent del dia de la setmana en que realitzi la comanda.

Li garantim el lliurament de la seva comanda sempre que disposem d’estoc suficient i la comanda no es realitzi en dissabtes, diumenges o festius, i en aquest cas serà tramitat el primer dia laborable posterior. Si la forma de pagament és per transferència, no es procedirà a tramitar la comanda fins que no tinguem confirmació bancària de la transferència.